Alege cea mai frumoasa si practica poseta casual

Moda este intr-o continua schimbare, insa acest lucru nu ne poate opri din a face cele mai bune alegereri, astfel incat sa ne bucuram de frumusetea produselor respective, dar si de practicalitatea lor.

Femeile au tendinta de a cumpara piese vestimentare, accesorii si produse de machiaj in exces, fara sa se gandeasca inainte de toate daca le si sunt de folos sau daca sigur le sunt pe plac. Astfel ca, nu de putine ori, acestea se vad puse in fata faptului implinit: un sifonier plin cu haine si accesorii, din care sa nu stie ce sa aleaga pentru urmatoarea iesire. Insa, cu toate acestea, unei femei nu ar trebui sa-i lipseasca din garderoba o poseta casual, o poseta versatila pe care o pot folosi in mai multe contexte.

De ce sa achizitionam o poseta casual? Cu ce este mai presus fata de celelalte posete?

Ei bine, cum spuneam si mai sus, femeile au tendinta de a cumpara compulsiv, trecand de limita a ceea ce au nevoie. De aceea este bine ca atunci cand suntem intr-un astfel de magazin, sa ne orientam catre produse care nu se demodeaza, care nu-si pierd din frumusete si care pot fi purtate in mai multe contexte.

Un astfel de exemplu este si poseta casual, un amestec de geanta clasica modernizata si adaptata mai multor contexte sociale. Cel mai important este ca atunci cand ne cumparam astfel de lucruri este sa ne gandim: oare le pot purta in mai multe situatii? Sau sunt destinate unui singur tip de situatie.

Rochiile de nunta sau, in general, cele de ocazie, pot fi purtate doar in acel cadru. Au un anumit tip de croiala, de design care nu sunt destinate evenimentelor comune. Iar, de cele mai multe ori, o astfel de rochie ramane uitata in sifonier, asteptandu-si randul la un posibil nou eveniment. Nu ti-ai dori sa se intample asa cu toate lucrurile tale, nu?

Acest lucru duce si la supraaglomerarea garderobei, iar gandul ca nu ai ce sa porti la intalnirea de maine te va sufoca.

O poseta casual se potriveste pentru mai multe ocazii. Daca vrei sa iesi in parc, aproape orice stil vestimentar poate fi asezonat cu un astfel de accesoriu. Daca vrei sa iesi la o intalnire romantica, acest accesoriu nu te va dezamagi si te va face sa arati impecabil in tinuta aleasa. Daca ai o intalnire in cadrul locului de munca, nici de aceasta data o poseta casual nu te va da inapoi, punandu-ti in valoare outfit-ul. Iata, deci, in cate contexte sociale poti sa te folosesti de aceasta poseta casual, fara sa fii nevoita sa iti cumperi cate una diferita pentru fiecare astfel de eveniment.

Este necesar insa sa acorzi atentie si unui aspect in ceea ce priveste aceasta poseta si anume culoarea. Este un factor destul de important si poate sa fie destul de limitata in optiuni o culoare prea aprinsa. De aceea, poti alege o poseta casual de culori neutre: negru, alb, nude, culori pale, care sa se integreze in orice outfit ai alege pentru ziua respectiva. Daca alegi culori aprinse, este posibil sa incarce tot mai mult outfitul mai ales daca si acesta este bogat in culori.

In concluzie, achizitioneaza cu cea mai mare incredere o poseta casual pe care sa o poti folosi fara nicio problema in mai multe contexte sociale fara sa te limiteze doar la unele specifice. Este un accesoriu cu care nu vei da gres si care se va integra de minunte in garderoba ta.

Be the first to comment on "Alege cea mai frumoasa si practica poseta casual"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*