Si tu meriti o vopsire in camp electrostatic

color-866081_640

Cati dintre noi isi pot permite o masina noua cand ne-am plictisit cu cea veche? Destul de putini, as spune, avand in vedere ca o masina noua este mai scumpa de 10.000 de euro, cel putin. Si, daca ar fi sa luam in calcul cat de des ne plictisim de lucruri pe care le folosim, implicit masina, atunci cu siguranta trebuie sa avem buzunare adanci pentru nevoile noastre estetice. Slava domnului ca acum exista solutii simple si ieftine care ne pot satisfice nevoia de schimbare, oricat de recurenta ar fi aceasta.

Ce zici, daca in loc sa iti cumperi masina noua, i-ai da un suflu nou? Acest lucru poate fi obtinut cu usurinta folosindo paleta de culori interesante. Exista mai multi vospitori, precum Matei electrostatic, unde vei putea crea pentru tine, cele mai interesante culori posibile prin combinarea paletei de culori standard, pe care vopsitorul o poate face pentru tine, astfel incat rezultatul va lasa fara grai intreaga lume.

color-866081_640De exemplu, daca iti place sa fii la moda, atunci poti opta pentru culori in trend in acest an – pasteluri sau culori metalice. Nu iti face griji ca anul viitor va arata demodat sau invechit, pentru ca atunci vei putea sa schimbi din nou culoarea. Vopsirea in camp electrostatic este un mijloc prin care se poate transforma o masina veche intr-una uimitoare in doar cateva ore. Cu toate ca acest tip de vopsea este folosit mai mult in strainatate, romanii au devenit din ce in ce mai receptivi la tendintele internationale, astfel incat in urmatorii ani vom vedea masinile din ce in ce mai mult modificate, tratate in culori spectaculoase sau imprimeuri nemaivazute. Orice este posibil, cu cateva ore de fasonat, pulverizat si vopsit. Acesta este procesul de vopsire, defalcat in trei etape majore ale decursului sau, care te va face sa crezi ca ai cumparat masina noua. Pentru a schimba o masina, totul trebuie sa fie inlocuit de la interior catre exterior. Incepe de la tapiterie si croieste-ti drumul catre exterior, totul bazandu-se pe paleta coloristica aleasa de tine.

Este important sa alegem locul potrivit si pretul corect, care poate transforma masina plictisitoare intr-una proaspata. Culorile mate sunt din ce in ce in ce mai populare si au inceput a fi folosite din ce in ce mai des. Insa nici amestecurile cromatice neobisnuite nu sunt de evitat, avand in vedere ca culorile cameleonice inca arata foarte bine si sunt destul de uso rde obtinut, atunci cand sunt cerute unor profesionisti. Amintiti-va, Matei Electrostatic, cu ajutorul vopselelor polimerizate, va poate oferi o masina ca noua in cateva ore. Masinile vopsite electrostatic sunt din ce in ce mai populare, iar acest lucru inseamna ca veti vedea din ce in ce mai multe masini, care pur si simplu stralucesc in lumina soarelui. Tu de ce nu ai merita un astfel de tratament pentru masina ta? Nici macar nu costa atat de mult pe cat crezi, ba chiar s-ar putea sa fii surprins.

Be the first to comment on "Si tu meriti o vopsire in camp electrostatic"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*