Este mai rentabil sa apelezi la un salon de epilat Piata Romana?

Cu siguranta nu este singura persoana care are dubii in ceea ce priveste epilatul la un salon de infrumusetare, specializat in astfel de activitati. Poate pentru unele persoane este incomod sa mearga la astfel de sedinte de epilat, poate pentru unele persoane este neplacut din cauza emotiilor.

Sa fim seriosi, pentru a merge la un salon sa te epilezi iti trebuie o oarecare experienta anterioara pentru a nu te confrunta cu astfel de stari. Asa ca daca emotiile sunt cele care te impiedica sa te bucuri de un epilat Piata Romana, incearca totusi sa depasesti aceasta teama. Prima data probabil vei avea cea mai inconfortabila senzatie, insa apoi, dupa ce vei vedea cu cata lejeritate te vei integra in conversatie cu personalul de acolo, iti va placea. Si teama aceasta va disparea. Daca te impiedica alte probleme, cele de ordin financiar, si in aceasta situatie ar trebuie sa te gandesti ca pretul platit pentru un astfel de serviciu este poate chiar prea mic fata de rezultatele pe care le obtii si de care te bucuri.

Pentru a raspunde la intrebarea din titlu, da, este mai rentabil sa apelezi la ajutorul unui salon de epilat, pentru ca este mult mai eficient asa.

Acasa exista riscul sa nu obtii rezultatele dorite si, astfel, ustensilele pe care le-ai achizitionat ti-ar fi inutile.

In cazul in care nu stapanesti foarte bine aceasta activitate, in cazul in care nu iti vine tocmai natural sa te epilezi, iesi mult mai castigata daca mergi la un astfel de salon. Personalul de acolo va sti ce are de facut pentru a te epila cat mai bine. Acestia au puse la dispozitie toate ustensilele necesare pentru a-ti oferi un epilat de calitate si mult mai putin dureros fata de cel de acasa.

Nu-i asa ca te-ai saturat ca in urma epilarii cu ceara sa observi ca ai pete de ceara ramase pe piele care se indeparteaza greu chiar daca folosesti uleiul acela special pentru ceara? Nu-i asa ca te-ai saturat ca in urma epilarii sa observi ca tot mai ai fire de par ramase pe care va trebuie sa le iei folosindu-te de alte metode (crema depilatoare, lama de ras)?

Daca stam sa ne gandim, epilatul acasa (cu ceara) implica mai multe cerinte si este mult mai chinuitor decat cel facut la salon. Ceara in sine este mai dureroasa decat alte forme de epilare (ceara si epilatorul) si daca nu este executata epilarea in conditii bune, este posibil sa fie si mai dureroasa, de aceea este mult mai rentabil sa aiba loc la salon. Si din punct de vedere financiar, si din punctul de vedere al durerii provocate de utilizarea gresita a cerii.

De asemenea, scapi si de riscul de a face mizerie acasa. Daca iti cade ceara din greseala pe anumite suprafete sau pe anumite materiale (prosop, halat de baie etc) este foarte greu de indepartat (greu spre imposibil). Exista posibilitatea ca acele materiale sa fie mereu patate de ceara lipicioasa si sa nu mai poti sa o scoti nici prin calcare, nici prin spalare.

In concluzie, alege si tu sa mergi la epilat Piata Romana, la un salon specializat in astfel de activitati. Evita riscul de a avea o epilare dureroasa, ineficienta si care sa nu te multumeasca. Acasa nu iti poti asigura cele mai bune conditii, insa la un salon special cu prosonal profesionist lucrurile pot fi mult mai placute.

Be the first to comment on "Este mai rentabil sa apelezi la un salon de epilat Piata Romana?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*