De ce sa optezi pentru un masaj cu bete de bambus

masaj

Fii sigura ca vei avea parte de experiente de neuitat daca optezi pentru un salon e vis, cum ar fi MonBeauty! Nu uita de ingrijirea ta corporala, uita de griji si comporta-te ca atare mereu!

Masajul cu bete de bambus se poate face pe tot corpul, pe o anumita parte a corpului (talpi) sau facial. Betele de bambus sunt special netezite si au diverse dimensiuni pentru a putea fi folosite la masarea diferitelor parti ale corpului. Pentru masarea spatelui se utilizeaza un bat mare si doua medii, pentru picioare se folosesc doua bete mici, iar pentru fata doua bete foarte mici.

masajMasajul incepe astfel: zona masata este unsa mai intai cu ulei de bambus, acesta avand efect antivergeturi. Tehnica aplicata la acest tip de masaj este cea de rotire – alunecare a betelor de bambus prin miscari realizate din incheietura mainii. Terapeutul realizeaza si miscari de presiune care relaxeaza muschii si tonifica tesuturile pielii. Prin miscarile rulate, suprafata este drenata, iar toxinele sunt eliminate.  Un masaj cu bete de bambus chiar face minuni!

Cele mai mari beneficii sunt stimularea sistemului limfatic si a circulatiei sanguine, eliminarea toxinelor si combaterea stresului. Acest tip de masaj are numeroase efecte: anticelulitic, drenant, tonic, detoxifiant si energizant. Practicat cu regularitate, masajul cu bete de bambus subtiaza silueta, fluidifica circulatia sangelui si inlatura tensiunea la nivel cervical si lombar.

Nu exista contraindicatii in ceea ce priveste procedeul. Cu exceptia copiilor, poate apela oricine la acest tip de masaj, inclusiv femeile insarcinate sau cele care alapteaza, mai ales daca doresc sa-si recapete formele cat mai repede.

In plus, pe langa faptul ca te ajuta sa arati mai bine, te ajuta si sa te simti mai bine, reprezentand un adevarat cocktail revitalizant pentru suflet si psihic. Stresul si factorii de mediu si-au lasat amprenta asupra organismului tau, de aceea un masaj cu bete de bambus este atat de eficient. consumandu-ti rezervorul de energie, accentuand sentimentul de oboseala si accelerand imbatranirea pielii? Apeleaza la aceasta terapie moderna de relaxare si combate starea de epuizare care te impiedica sa iti desfasori activitatea in parametri optimi. Incearca acest tip de masaj si beneficiaza de cel mai nou si in voga masaj de relaxare ce iti va crea un echilibru perfect intre corp si psihic. Vei pleca cu o stare de bine profunda, relaxat si cu zambetul pe buze.

Bambusul reprezinta pentru asiatici o planta exceptionala ce stimuleaza fericirea, sanatatea, linistea si alinarea. Masajul cu bambus este mai profund decat un masaj traditional si se realizeaza cu ajutorul tijelor de bambus de diferite dimensiuni. Tijele de bambus sunt asemanatoare trestiei, dar au o circumferinta mai mare, fiind suple, dar si robuste, acestea reprezinta un accesoriu perfect pentru masaj, pentru ca accentueaza puterea miscarilor efectuate de masoterapeut. Bambusul reprezinta un material pe cat de usor si flexibil, pe atat de ferm, ceea ce face ca betele de bambus sa fie simple de manipulat, fiind special netezite si au diverse dimensiuni pentru a putea fi folosite la masarea diferitor parti ale corpului.

Be the first to comment on "De ce sa optezi pentru un masaj cu bete de bambus"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*