Cazati-va cu incredere intr-un hotel sectorul 6

hotel

Daca va aflati in capitala si sunteti in trecere prin sectorul 6 cautand cazare, puteti sta linistiti pentru ca veti gasi cu siguranta un hotel chiar la pret avantajos. Deoarece aici hotelurile sunt in numar mare, la fel gama de servicii oferite este variata. Puteti gasi in functie de bugetul  pe care il detineti hoteluri de 2 stele, de 3 stele, de 4 stele si de 5 stele, fiecare oferind servicii cat mai bune.

Daca este sa alegeti un hotel de 3 stele Bucuresti trebuie sa stiti care sunt caracteristicile acestui tip. De regula, un hotel de 3 stele are  un standard destul de ridicat. Puteti beneficia de camera cu baie proprie, TV si schimbarea lenjeriei de pat in fiecare zi. Dimensiunea unui pat dublu intr-un hotel sectorul 6 este de 140×200 cm iar a unui pat tip single este de 90×200 cm. Langa fiecare pat exista o noptiera iar plafonul este dotat cu lumini.  In camera exista un birou, oglinda pe perete si masa de cafea. Un hotel in sectorul 6 trebuie sa aiba intrarea separata pentru oaspeti spre receptie iar in incinta lui trebuie sa se afle si un restaurant. Asta in cazul unui hotel de 3, 4 sau 5 stele. Hotelurile de 2 stele nu detin restaurant. Puteti  sa beneficiati  de parcare pazita  si de facilitati pentru persoanele cu handicap. De regula, in apropierea hotelului se afla statia de taxi. In cazul in care hotelul are mai mult de 3 etaje, acesta trebuie echipat cu lifturi iar in cladire trebuie sa functioneze un sistem de ventilatie. Apa rece si cea calda trebuie sa fie curente.

Intr-un hotel sectorul 6, serviciul de room service trebuie sa fie disponibil pana la ora 22 si hotelul mai trebuie dotat cu camera pentru depozitarea bagajelor, in apropiere trebuie sa se afle servicii de schimb valutar, o spalatorie dar si camera pentru organizat conferinte.

hotelOdata cazati intr-un hotel sectorul 6, in functie de timpul liber ramas la dispozitie puteti vizita diverse obiective turistice aflate aici si anume: Teatrul Masca, Opera comica pentru copii, Monumentul Eroilor Trupelor de Geniu, strandul Crangasi, stadionul Steaua-Ghencea, Casa Memoriala Ion Minulescu si Gradina Botanica Dimitrie Brandza. In apropierea sectorului 6 veti gasi Arcul de Triumf, Arenele Romane, Casa Memoriala George Bacovia, Hanul lui Manuc si Circul Globus.

In sectorul 6 din Bucuresti gasiti o multitudine de  comunitati de evrei, maghiari, bulgari si greci. Trebuie sa aveti in vedere faptul ca daca va cazati intr-un hotel din sectorul 6, acest sector este cel mai populat  si este considerat cel mai mare centru industrial din tara.

Indiferent de scopul pe care il aveti odata ajunsi in Bucuresti, fie ca doriti sa gasiti un restaurant in sectorul 6 sau doriti sa va cazati, nu trebuie sa va pripiti pentru ca sunt optiuni pentru dumneavoastra si chiar multiple.Trebuie doar sa alegeti ce este cel mai potrivit in functie de motivul pentru care sunteti aici. Indiferent ca aveti lucruri importante de rezolvat sau sunteti pur si simplu in vacanta, alegeti-va cu incredere un loc de cazare potrivit si astfel va puteti face sederea cat mai placuta.

Be the first to comment on "Cazati-va cu incredere intr-un hotel sectorul 6"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*