Alege un cardiolog bun in Iasi!

Inima desfasoara o munca imensa, pentru indeplinirea careia  si peretii sai musculosi trebuie sa fie extrem de bine irigati cu sange oxigenat. In acest mare scop, imediat dupa plecarea arterei aorte din ventriculul stang, se desprind usor din ea doua ramuri ce inconjoara cu mult suprafata inimii ca o anumita coroana (fapt pentru care au fost numite si artere coronare) si care se divid in ramuri din ce in ce mai finute, formand o mare retea bogata de vase capilare, in jurul fibrelor muschiului cardiac. Alege Cardio Center pentru santatatea ta si vei vedea ca te vei pune pe picioare intr-un timp foarte scurt, fara prea mari probleme! Trebuie doar sa vrei si sa iti dai interesul cu adevarat, bineinteles!

Indiferent de elementele anatomice sau chiar functionale pot suferi cu mult agresiunea diferitilor factori de imbolnavire,  motiv pentru care toate  bolile de inima sunt foarte diferite intre ele. Alege un doctor de calitate si vei fi multumit!

cardiolog-bun-iasiSimptomele bolilor de inima sunt  de fiecare data destul de diferite iar asta nu numai in raport cu elementul structural ce chiar a avut de suferit in cea mai mare masura posibila  cum ar fi : (miocardul, pericardul, valvulele, arterele coronare etc), ci si apoi in raport cu stadiul in care se gaseste totusi boala, existand deosebiri imense intre stadiul de inceput si apoi cel avansat. Aceasta se datoreaza faptului ca inima nu foloseste niciodata in toate imprejurarile intreaga forta de care dispune; ea are o anumita importanta rezerva pe care o utilizeaza numai in situatii exceptionale, cum ar fi efortul fizic. Nu uita ca un cardiolog bun din Iasi te va ajuta intotdeauna ! Acei bolnavi de inima sunt cunscuti sub numele de compensati sau de latenti. Daca cateva modificar produse si de boala, ele depasesc cateva limite, functia inimii se deregleaza si apoi incep sa apara si anumite simptome ce atrag mare atentie asupra imbolnavirii ei. In orice caz este mai mult decat indicat sa mergi imediat la un medic care iti va prescrie tot ceea ce ai nevoie, in functie de ceea ce ai, bineinteles.

Un anumit simptom important este si dispneea, care inseamna o greutate in respiratie. Bolnavul simte o mare lipsa de aer ori o senzatie ca se sufoca. In aceasta situatie data se constata numaidecat cresterea frecventei si amplitudinii miscarilor respiratorii. Sindromul este foarte intalnit la mitrali si la aortici, la hipertensivi apoi in pericardite si miocardite. Toate aceste boli au o anumite caracteristica comuna: sangele este impiedicat sa parcurga usor la camerele stangi ale inimii si din aceasta cauza stagneaza in plamani.  Stagnarea sangelui in reteaua de vase capilare a plamanilor este totusi accentuata si de faptul ca ventriculul drept, fiind foarte sanatos, trimite spre inima aceeasi cantitate de normala de sange, pe care ventriculul stang, suferind, nu o mai poate impinge in totalitate mult mai departe.  Indiferent de ce afectiune suferi trebuie sa stii ca este necesar sa te interesezi cu adevarat despre problemele pe care le ai, sa mergi la un control cat mai regulat, astfel vei avea parte doar de surprize placute.

Be the first to comment on "Alege un cardiolog bun in Iasi!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*