CAFE FORM pareri!

Ai incercat CAFE FORM si vrei sa impartasesti parerea ta? Aici poti spune si TU ce parere ai despre CAFE FORM si daca ai slabit cu el.

Multe persoane spun ca acest produs este foarte bun, dar cel mai asteptat raspuns este de la voi, acum, aici. Spune parerea ta, care este cea mai importanta avand in vedere ca ai folosit deja produsul. Poti sa slabesti in timp ce bei cafea? Ajuta CAFE FORM la accelerarea metabolismului?

Impartaseste AICI , parerea ta si povesteste daca ai avut reactii si care sunt acelea. Cel mai important este daca in urma folosirii acestui produs, efectele au fost de durata. Ai avut o stare de agitatie sau nu, in urma folosirii CAFE FORM?

Acum spune parerea ta.

1 Comment on "CAFE FORM pareri!"

  1. Am cumparat doua flacoane la oferta. Rezultate nimic. Minciuni sfruntate. Am tinut 30 zile exact dupa reteta dar nu am slabit nici macar 10 grame.Cand am cerut returnarea banilor am mai platit returnarea in Polonia(acolo e sediul)si nu am primit nici macar 50% din bani. Din 354 lei, am primit doar 160lei, diferenta refuzand sa o returneze. Nu sfatuiesc pe nimeni sa cumpere

Leave a comment

Your email address will not be published.


*