Sutienul Ahh Bra

Sutienul Ahh Bra este foarte comod si cu el poti arata minunat. Acest sutien te poate scapa de unele probleme inestetice precum cutele de grasime sau urmele de la un sutien obisnuit.

Sutienul Ahh Bra nu are copci sau bretele de ajustare si se fixeaza direct pe corp. Ahh Bra va asigura un aspect fizic placut si o silueta minunata. Sutienul Ahh Bra este foarte usor, confortabil si iti ofera un aspect neted al siluete permitand ridicarea si sustinerea bustului. Ahh Bra este disponibil in marimile XS, S si  XL si un pachet contine 3 tipuri de sutiene unul de culoarea pielii, unul negru si unul alb.

Cu sutienul Ahh Bra poti obtine o serie de avantaje precum: un decolteu minunat en coeur, are cupe moi ce acopera in intregime, iti poate remodela bustul, are o banda nervurata pentru a avea tot confortul si pentru a-l sustine, este fabricat 96% din nylon si 4% din spandex, Ahh Bra se curata simplu la masina de spalat.

Sutienul Ahh Bra este foarte confortabil, nu are cusaturi si incepi sa il adori chiar dupa prima utilizare si vei renunta la vechile sutiene. Pretul unui sutien Ahh Bra este de 199 de lei.

Deci pentru a avea o silueta perfecta si un confort sporit nu trebuie sa eziti sa incerci sutienul Ahh Bra, el iti poate oferi toate acestea, iar tu vei arata impecabil fara a depune nici cel mai mic efort.

Be the first to comment on "Sutienul Ahh Bra"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*