REGENON efecte secundare !

Despre REGENON s-au pus multe intrebari si multe persoane sunt nedumerite de efectele secundare ale acestor capsule.
Da! este adevarat ca aceste capsule daca nu sunt luate corespunzator si in conditiile adecvate persoanelor care doresc sa slabeasca vor avea efecte secundare destul de nedorite. Dar acest lucru NU inseamna ca REGENON nu are o eficienta in urma administrarii lor.

DE RETINUT este faptul ca orice medicament inainte de administrarea lui trebuie consultata cu mare atentie indicatiile si contraindicatiile. Multe persoane au folosit Regenon fara a avea voie suferind anumite afectiuni cum sunt:
-hipertensiune pulmonara
-hipertensiune arteriala severa
-hipertiroidie
-glaucom cu unghi inchis
-forme severe de angina pulmonara
-feocromocitom
-tahiaritmii
-afectiuni cardiovasculare sau cerebrovasculare actuale sau in antecedente
-ateroscleroza avansata
-copiii sub 12 ani

….si bineinteles ca au avut anumite reactii secundare.

Sunt si personae care au folosit Regenon dar care n-au suferit niciun fel de afectiune si in conditiile date n-au avut niciun fel de reactii adverse sip e langa un regim echilibrat au slabit. Deasemenea scaderea in greutate poate fi de scurta durata daca nu se mentine un o dieta adecvata. Niciodata nu veti putea mentine kilogramele la care ati ajuns daca nu va veti schimba stilul de viata.
Nu poti sa slabesti cu Regenon daca dupa perioada folosirii pastilelor incepeti sa mancati prajeli,dulciuri si alte produse care nu tin de un regim adecvat.

Be the first to comment on "REGENON efecte secundare !"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*