Pastile de slabit Biocitrin

Pastilele de slabit Biocitrin noi in Romania se adreseaza persoanelor care vor sa scada in greutate. Informatii despre Biocitrin nu exista inca prea multe dar, peste hotare se pare ca a inceput sa fie din ce in ce mai utilizat.

Pretul pentru o zi de cura de slabire cu Biocitrin este de 3 lei, reprezentand cele trei capsule necesare pentru tratamentul zilei respective. Capsulele Biocitrin trebuie consumate inainte de fiecare masa. Produsul nu are efecte adverse asupra organismului deoarece este unul 100% natural, deci nu risti nimic daca vrei sa il incerci.

Biocitrin este distribuit la flacoane ce contin cate 42 de pastile, cu care poti urma o cura de doua saptamani. Compozitia Biocitrin se bazeaza pe o pudra de lamaie, de calitate superioara, pe extractul de lamaie recunoscut pentru beneficiile sale in cadrul procesului de slabire, si pe acidul sicilic.

Pe langa faptul ca poti slabi cu pastile Biocitrin, acestea asigura organismului substante foarte importante de care ai nevoie. Acestea sunt: mineralele, fibrele, aminoacizii si vitaminele. Daca te intrebai, daca poti slabi cu pastile Biocitrin, de acum ai raspunsul afirmativ. Intr-o cura de doua luni cu Biocitrin poti scapa fara o dieta exgerata si fara sa te infometezi de aproximativ 25 de kilograme.

1 Comment on "Pastile de slabit Biocitrin"

  1. am luat si eu cura de doua saptamini si mai am pentru o zi si nu se vede nici un gram ca am slabit.are cumva efect intarziat? va rog sa -mi raspundeti. va multumesc

Leave a comment

Your email address will not be published.


*