Intrebari si raspunsuri ChocoSvelt

Dupa lansarea acestui produs au aparut o serie de intrebari si raspunsuri ChocoSvelt, iar in cele ce urmeaza va vom prezenta unele din acestea:

Prima intrebare este, daca putem slabi cu ChocoSvelt, aceste bomboane de ciocolata. Raspunsul este afirmativ deoarece ChocoSvelt sunt niste bomboane degresate, care pot avea efecte extraordinare in procesul de slabire. Deci puteti slabi cu ChocoSvelt – aceste bomboane de ciocolata prin faptul ca nu contin grasimi.

A doua intrebare este daca ChocoSvelt contine cofeina. Raspunsul este da si nu, deoarece ciocolata degresata din ChocoSvelt contine cofeina, si prin ea se dobandesc calitatile de ardere a grasimilor, iar fara ea rezultatele nu ar fi la fel de eficiente. Totusi nu exista nici un fel de interdictie in consumarea ChocoSvelt deoarece, continutul de cofeina din ChocoSvelt este unul neutru.

A treia intrebare este daca pe eticheta ChocoSvelt mai sunt si alte igrediente. Raspunsul este afirmativ si asta pentru ca efectele de slabire ale acestei ciocolate sa fie mai accentuate. Astfel pentru a avea putere si mai mare de ardere a grasimilor au dost introduse in componenta ChocoSvelt ceaiul verde si acacia. Ele sunt 100% naturale, implicit ChocoSvelt este 100% natural.

A patra intrebare este, cate kilograme se pot pierde cu ChocoSvelt. Raspunsul este ca se pot pierde cu ChocoSvelt pana la 5 kilograme pe saptamana, sau chiat mai mult. Este indicat totusi sa slabiti intr-un ritm normal fara a accelera procesul, pentru a nu va pune sanatatea in pericol. In cazul in care pierdeti mai mult de 5 kilograme pe saptamana se recomanda intreruperea tratamentului timp de 2 zile si apoi il reluati.

Be the first to comment on "Intrebari si raspunsuri ChocoSvelt"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*