Despre Forfemina

Despre Forfemina au inceput sa caute informatii tot mai multe femei ce doresc sa diminueze efectele secundare ale contraceptivelor orale. Cu 4 Femina iti poti controla eficient greutatea corporala, si cu acestea poti dobandi un libidou mai ridicat si eliminarea depozitelor adipoase din organism, iar actiunea sa mai poate si hepatoprotectoare. Forfemina este compusa din extract de ceai verde ce ajuta la eliminarea toxinelor din organism, si elimina eficient depozitele de grasimi din acesta.

Cromul care are rol de a face ca metabolismul sa functioneze mai bine si de a stoca carbohidratii si lipidele, poare regla si nivelul glicemic si colesterolul din sange. Mai departe acidul folic din componenta 4 Femina are rol de asimilare a substantelor nutritive di alimente, iar despre Forfemina extract de urzica acesta are rol diuretic si elimina eficient celulita.

Mai contine si extract de anghinare acesta are actiune de eliminare a toxinelor si stimuleaza totodata functionarea celulelor hepatice. Despre Forfemina compozitie putem spune ca un astfel de comprimat contine:  acid folic, crom, extract de guarana, pulbere din suc de anghinare, extract de urzica, extract de ceai verde si excipienti.

Be the first to comment on "Despre Forfemina"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*