Compozitie ChocoSvelt

ChocoSvelt este o bomboana de ciocolata delicioasa cate te poate ajuta sa slabesti. Toti stim ca ciocolata este benefica pentru sanatate. Si mai stim ca ciocolata ne poate face sa scapam de unele kilograme in plus dar, nu orice ciocolata ci doar ChocoSvelt.

Pentru a fi vanduta mai toate tipurile de ciocolata chiar si cea degresata este imbogatita cu unele grasimi.  Totusi, ciocolata daca este consumata singura si nu in combinatie cu alte alimente nu are nici un efect nociv aupra siluetei noastre. Deci pentru cei care credeau ca ciocolata poate fi unul dintre factorii principali care duc la acumulari de grasime, nu e chiar asa.

Kilogramele poti fi chiar alungate cu ajutorul ciocolatei. Pentru acestea aparut ChocoSvelt care poate face ca silueta sa devina cea pe care am visat-o mereu. Daca ne referim la compozitia ChocoSvelt putem spune ca aceasta este formata din:

  • – ceaiul verde, a carui calitati in arderea grasimilor le cunoastem cu totii,
  • – acacia, o planta su fibre, care inhiba pofta de mancare si ajuta la eliminarea caloriilor ingerate,
  • – ciocolata degresata din ChocoSvelt, care are in compozitie cafeina si cacao, acestea aduc organismului o putere extraordinara de a arde grasimi, iar cafeina poate ajuta si la eliminarea celulitei inestetice.
  • – teobromina, care impreuna cu cafeina din ChocoSvelt, pot elimina eficient caloriile ingerate,
  • – triptofanul, este un aminoacid prezent in ciocolata si este un precursor al serotoniei, el lucreaza la reglarea apetitului si la inhibarea poftei de mancare,
  • – si alte substante printre care flavonoidele, care pot actiona ca antioxidanti, si elimina toxinele din organism, si poate reactiva sistemul circulator si cerebral.

Be the first to comment on "Compozitie ChocoSvelt"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*