Compozitia Svelt Cola

In acest articol ne vom referi la compozitia Svelt Cola si la cele 11 ingrediente naturale care stau la baza crearii acestui produs. Aceste 11 ingrediente din Svelt Cola lucreaza eficient pentru a elimina grasimile acumulate in organism.

Primul element din Svelt Cola este ananasul care contine o cantitate insemnata de bromelaina, eficienta in procesul de slabire, este si un bun detoxificator si purifica sangele.

Mai departe ceaiul verde din Svelt Cola are o actiune diuretica, de eliminare a toxinelor, si nu permite depunerea acizilor grasi in organism, regland totodata si nivelul colesterolului.

Pirul nu este foarte cunoscut, dar are proprietati terapeutice insemnate, lucrand pentru sistemul osos si muscular, si mareste circulatia prin artera renala.

Alga AOSA din Svelt Cola are rolul de a elimina grasimile, fara a produce nici un fel de efect negativ, actioneaza si asupra depunerilor de grasime.

Papadia are rolul de a reduce balonarea si retentia de apa in organism, si elimina grasimile corporale, are in compozitie foarte multe minerale si vitamine.

Cretusca continuta in Svelt Cola are un continut bogat de taninuri, vanilina, glucozide, flavonoide, acid salicilic, fier, sulf si calciu, lucreaza pentru a elimina eficient toxinele din organism, si la eliminarea depozitelor adipoase.

Mesteacanul este un depurativ puternic, diuretic bun, regleaza colesterolul si glicemia, fiind un stimulent natural al secretiilor gastrice, biliare si intestinale.

Papaya dion componenta Svelt Cola intretine sistemul digestiv si il intareste pe cel imunitar, contine vitaminele C, A si E, si poate lupta eficient impotriva grasimilor depuse.

Guarana are un rol energizant, actionand ca si cofeina, dar fara a avea efecte negative asupra sanatatii. Poate contine teobromina si teofilina.

Cicoarea din Svelt Cola ajuta la detoxifierea ficatului si reface celulele hepatice, si are efecte puternice laxative, actionand pentru imbunatatirea digestiei.

Be the first to comment on "Compozitia Svelt Cola"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*