Ce este Hoodia Gordonii?

Ce este Hoodia Gordonii este o intrebare ce a inceput sa apara din ce in ce mai mult pe buzele celor in cautarea modului de slabire ideal, si in cele din urma va vom oferi un raspuns mult asteptat.

Hoodia Gordonii este o planta de dimensiuni mici si suculenta, fiind originara din desertul african Kalahari. In aceasta parte a lumii este consumata de sute de ani de indigenii San deoarece le suprima senzatia de foame, in timp ce migrau. Planta are infatisarea unui castravecior murat cu tepi deasupra. Datarorita mediului arid in care se dezvolta aceasta planta creste lent si are nevoie de o perioada relativ indelungata pana sa fie recoltata (4-5 ani).

Beneficiile plantei au fost studiate de Consiliul pentru Cercetarea stiintifica si Industriala din Africa de Sud (CSIR) si Consiliul San Sud-African care militeaza pentru conservarea naturii. Datorita expunerii sale internationale pentru efectele sale benefice in procesul de slabire planta Hoodia este supusa pericolului de disparitie. In prezent sunt cerute pentru a se dovedi de unde provine planta certificate, pentru a se impiedica imitarea acesteia.

Be the first to comment on "Ce este Hoodia Gordonii?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*