Capsula Zein Forte

Capsula Zein Forte este un produs din gama Zein, dar in cele ce urmeaza vom vedea diferenta intre capsula Zein si capsula Zein Forte. Astfel capsula Zein Forte este un medicament care inhiba pofta de mancare, si dupa administrarea ei te vei simti mereu satul, ajuta semnificativ la pierderea in greutate, fara a renunta la numarul meselor zilnice, si nu in ultimul rand elimina grasimile, mai ales pe cea din zona abdominala.

Ingredientele capsulei Zein Forte sunt urmatoarele: Poria cocos (Poria), frunze de lotus (Nelumbi nucifera), seminte de coix (Coix lachryma-jobi), alge marine brune japoneze (Laminara japonica), seminte de ridiche (Raphanus sativus), fructe de paducel (Crategus monogyna).

Modul de administrare de capsula Zein Forte este: se consuma o capsula zilnic inainte de masa de dimineata, iar daca efectele in slabire nu sunt cele dorite dupa 4 saptamani poti lua 2 capsule tot inaintea mesei de dimineata.

La contraindicatii: A nu consuma capsula Zein Forte inainte de a consulta un medic, pesroanele care sufera de boli cardiace si femeile insarcinate. A nu se lasa la indemana copiilor. Iar cei care urmeaza o astfel de cura cu capsula Zein Forte trebuie sa consume o cantitate cat mai mare de lichide si trebuie sa reduca consumul de alcool. Dupa cura cu aceasta pastila se recomanda a se lua o pauza de minim trei luni.

Pretul unei cutii de Zein Forte este de 200 de lei, si se poate procura din farmaciile din Romania sau de la magazine naturiste online.

Be the first to comment on "Capsula Zein Forte"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*