Capsula de slabit Regenon

Capsula de slabit Regenon este un anorexigen care va poate ajuta sa scapati de kilogramele in plus. Aceasta pastila de slabit este necesara numai persoanelor obeze, la care nici o dieta nu mai are efect. Nu trebuie luat de orice persoana care doreste sa slabeasca, mai intai este necesar sa consultatti un medic pentru a nu va puna sanatatea in pericol in nici un fel.

Un studiu recent a dovedit ca prin administrarea de anorexigene, printre care se numara si capsula de slabit Regenon poate duce la ridicare hipertensiunii pulmonare.

Astfel capsulele de slabit Regenon au un risc ridicat in ceea ce priveste efectele secundare. Deci la nivelul sistemului nervos putem intalni stari depresive, nervozitate, agitatie si tulburari de somn. In unele cazuri se pot intalni si tulburari de vedere, anxietate si tremur.

Capsula de slabit Regenon poate face ca la aparatul cardiovascular sa apara tahicardia, palpitatii, hipertensiune, iar in unele cazuri se poate ajunge chiar la infarct miocardic.

In concluzie daca doresti sa utilizezi capsula de slabit Regenon trebuie sa eviti sa o administrezi in cantitati mari pe o perioada de timp relativ mare, acest lucru poate duce la tulburari psihice destul de grave, cum ar fi psihozele si halucinatiile, iar in unele cazuri consumul acestei pastile poate duce chiar la dependenta.

Be the first to comment on "Capsula de slabit Regenon"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*