Capsula de slabit pe baza de ceai verde

Capsula de slabit pe baza de ceai verde este un produs natural compus dintr-o serie de plante precum ceaiul verde, frunza de lotus, seminte de cassie, etc. Dupa combinarea acestor plante rezulta un produs care ajuta la reglarea nivelului lipidelor in corp, dar nu in ultimul rand te poate ajuta si in cazul in care te-ai hotarat sa incepi o cura de slabire.

In urma folosirii acestei capsule de slabit se creeaza un proces care duce la arderea grasimilor pe toata durata unei zile. Astfel va ajuta sa alungati grasimile inestetice. Totodata  va ajuta sa scapati si de toxine, si nu ave nici un fel de efect secundar negativ, iar primele rezultate ale acestei inovatii in materie de slabit se vor vedea dupa 10 zile de utilizare.

Compozitia unei capsule de slabit este bazata in principal pe momordica, o planta care este inamicul numarul unu al grasimilor si a toxinelor din organism. Dupa ce veti scapa de unele kilograme in urma folosirii acestui produs nu veti suferi din cauza aparitiilor unor cute sau vergeturi si nu va avea efecte nedorite nici asupra aspectului sanilor.

O capsula de slabit pe baza de ceai verde contine urmatoarele ingrediente: momordica, ceai verde, crataegus, frunza de lostus si seminte de cassie.

Capsula de slabit pe baza de ceai verde nu ia locul unei mese principale, si trebuie sa rescpectati dozajul zilnic recomandat pentru a nu avea efecte secundare, si tot in timpul acestui tratament este indicat sa consumati fructe si legume.

Be the first to comment on "Capsula de slabit pe baza de ceai verde"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*