Capsula de slabit ArpFarm

Despre ingredientele noii capsule de slabit ArpFarm:

Nuca koncing (Juglans regia) intensifica metabolismul grasimilor, stimuleaza arderea rapida si eliminarea lor. In combinatie cu efectul glucomanani, favorizeaza scaderea in greutate intr-un timp rapid si de asemenea  poate fi de folos atat in metabolizarea depozitelor vechi de grasime cat si pentru scaderea absorbtiei grasimilor din intestin, contribuind astfel la o scadere rapida in greutate, ajutand totodata functionarea corecta a sistemului digestiv.

Extractele de fructe din capsula de slabit ArpFarm  prin continutul de fibre actioneaza prin accelerarea rapida a metabolismului, vitamine si oligoelemente, detoxifierea organismului si a scaderii apetitului.

Extractul de Garcinia din capsula de slabit ArpFarm, prin compusul HCA, impiedica formarea grasimilor pornind de la glucoza si scade absorbtia acesteia din intestin.

Acizii din mar, cresc arderile grasimilor si inhiba sintetizarea de noi grasimi, iar extractul de kiwi scade absorbtia intestinala.

Capsula de slabit ArpFarm este un supliment alimentar, de aceea mare atentie pentru ca nu inlocuiesc mesele principale si nicio dieta. Produsul se foloseste o perioada determinata si anume 6 luni, dupa care urmeaza o perioada de pauza, de aprox 3 luni.  Aceasta capsula de slabit este o noua modalitate de a invinge kilogramele in plus, continand ingrediente active si sanatoase pentru organism. 

Be the first to comment on "Capsula de slabit ArpFarm"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*