CAFE FORM – Compozitie

Compozitia cafelei verzi Cafe Form se bazeaza in principal pe extractul vegetal de Svetol, care sa regaseste in boabele de cafea. Svetol-ul din Cafe Form este foarte bogat in acizi cafeici si chimici, si reprezinta o compozitie unica, deoarece se extrage printr-o metoda traditionala, prin care cafeaua verde este conservata, si exista un raport echilibrat intre materia prima si produsul final.

Astfel, in urma extragerii svetol-ului nu se altereaza componenta urmatoarelor molecule prezente in bobul de cafea al Cafe Form: acizii clorogenici – acestia sunt recunoscuti in lumea medicala si stiintifica pentru beneficiile care le aduc asupra organismului; in cadrul acestor molecule de acizi clorogenici se garanteaza in urma extragerii un caracter unic al cafelei Cafe Form.

In structura Svetol-ului din Cafe Form nu se gasesc o serie de constituenti care ar putea mai devreme sau mai tarziu sa dauneze sanatatii noastre, acestia sunt: cafeina, cofestolul si kahweo.

Cafe form prin compozitia sa este o cafea pentru slabit rara, cu proprietati unice, nu se prajeste pentru a nu pierde din puterea sa de a arde grasimile din organism. Cafe form dupa ce este extrasa este decofeinizata pentru ca aceasta sa nu aiba efecte negative de nici un fel asupra organismului deci, datorita acestui lucru nu vei avea probleme cu somnul sau cu nervii in timpul curei de slabire.

Be the first to comment on "CAFE FORM – Compozitie"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*