Cabbage Forte

Capsulele pentru slabit Cabbage Forte, au in componenta 3 extracte naturale utile in procesul de eliminare a grasimilor din corp, acestea sunt: varza alba, varza verde si varza rosie.

Calitatile verzei in slabire sunt stiute din cele mai vechi timpuri, astfel calitatile ei sunt de necontestat, si poate pe langa slabire sa trateze o serie de boli, functionand ca o farmacie naturala. Cele trei tipuri de varza din Cabbage Forte sunt foarte bogate in vitamine, minerale si fibre, si contin mai departe vitamina C, care actioneaza pentru imbunatatirea imunitatii si pentru a preveni imbatranirea, provitamina A, vitamina E, vitamina B si nu in ultimul rand vitamina K din Cabbage Forte.

Ca minerale in compozitia Cabbage Forte se afla: calciu, magneziu, fier, iod, mangan si sulf. Fibrele din Cabbage Forte stimuleaza intestinul pentru prevenirea constipatiei, ajuta digestia si regleaza nivelul colesterolului, si reduce riscul de aparitie a bolilo cardiovasculare, implicit a cancerului.

Extractele de varza din Cabbage Forte actioneaza pentru a elimina grasimile din corp. Astfel vor disparea grasimile corporale, kilogramele in plus, colaceii din zonele cu probleme din zona taliei, a abdomenului, a coapselor si a feselor.

Be the first to comment on "Cabbage Forte"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*