Be Light tablete

Cu Be Light tablete poti sa consumi orice doresti si iti vei mentine greutatea corporala daca inainte de masa iei o astfel de capsula de slabit, de preferat cu un sfert de ora inaintea mesei.

Modul de functionare al acestui produs este urmatorul: Be Ligt tablete poate reduce semnificativ indicele glicemic prin inhibarea temporara a enzimei alfa-amilaza, aceasta fiind cea care descompune amidonul in zaharuri, iar impactul calorin al zaharurilor din amidon este redusi si incetinit. Scade semnificativ cresterea glicemica, iar indicele glicemic al alimentelor este redus, totodata fiind redusa si posibilitatea transformarii amidonului in celule adipoase, iar cresterea in greutate este limitata.

Astfel cu Be Light tablete va puteti mentine greutatea fara a renunta la alementele bogate in carbohidrati precum cartofii, orezul, painea sau pastele. Contine un extract de Starch Lite ce este unul de fasole alba, si poate scade indicele glicemic ala alimentelor, acest lucru reiese din studiile efectuate pe acesta unde sa demonstrat eficienta sa, fara a avea efecte adverse asupra organismului. Be Light poate fi comandat de pe internet la un pret de 129 de lei, si poti scapa de kilogramele problema care ti-au adus atatea batai de cap. Aceasta poate fi solutia daca ai probleme cu mentinerea greutatii corporale, si nu creaza in vreun fel probleme de sanatate – BeLight.

Be the first to comment on "Be Light tablete"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*