Be Light pret

In acest articol vom vorbi despre patilele Be Light pret si efecte secundare. Be Light este un supliment alimentar si este foarte util pentru persoanele care doresc sa alunge kilogramele in plus intr-un mod eficient fara a elimina in totalitate carbohidratii din meniul lor si, pentru persoanele care vor sa isi mentina greutatea in parametrii optimi fara a tine diete drastice si fara a se infometa.

Modul de administrare al acestor capsule de slabit Be Light este cu 15 minute inainte de fiecare masa care are in componenta alimente bogate in amidon, cum ar fi cartofii, painea sau orezul, iar doza recomandata este de 3 capsule Be Light pe zi in cazul in care meniul dumneavoastra este foarte bogat in amidon, si 1-2 capsule daca alimentele ce contin amidon sunt mai reduse.

Astfel daca ne referim la Be Light pret acesta este in jur de 150 de lei pentru o astfel de cutie, si se poate procura de pe internet. Poti incerca BeLight in cazul in care vrei sa iti mentii greutatea corporala, fara a renunta la ratia zilnica de carbohidrati bogati in amidon.

Be the first to comment on "Be Light pret"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*