De ce este de preferat sa faci videochat la studio

studio video chat

Modelele de videochat sunt mereu incurajate sa vina sa lucreze din studio, in detrimental lucrului de acasa, dar de multe ori nu li se prezinta motivele concrete pentru care managerul studioului preera acest lucru.

Adevarul este ca, daca alegi sa fii model de videochat, poate fi dificil de explicat acest lucru familiei sau celor cu care locuiesti. Videochatul de acasa poate fi o solutie viabila doar daca locuiesti singura, insa de cele mai multe ori, fetele de pana in 25 de ani, fie locuiesc in chirie cu colege de apartament, fie inca locuiesc la parinti, ori sunt casatorite. Pentru a nu fi nevoita sa dai explicatii care mai de care mai interesante si mai departe de adevar, Solutia este simpla: videochat la studio.

Desigur, un alt mare avantaj este faptul ca lucrand intr-un studio, beneficiezi de avantajele unul punct de lucru stabil, sigur si potrivit pentru activitatea pe care o desfasori. Un studio de videochat va avea camera bine ingrijite, atat din punct de vedere sanitar cat si de design, si va fi in permanenta pazit, pentru siguranta modelelor. Fiind un punct de lucru, managerul studioului va fi mereu la dispozitita modelelor, in cazul in care acestea intampina probleme cu vreun client. Mai mult, in cazul unor defectiuni tehnice e care modelele nu le poti rezolva pe cont propriu, departamentul ethnic va fi la doar cateva usi distanta.

studio video chatMarele avantaj in a face videochat la studio este faptul ca te poti desprinde de activitatea pe care o faci, imediata dup ace ti-ai terminat programul. Daca faci videochat de acasa poti fi tentata sa mai lasi ceva timp pe alta zi, sau sa lucrezi mai mult intr-o zi, decat in alta. Insa asta duce de fapt, la lipsa unei deconectari. Ori, daca vei fi mereu conectata la munca, vei ajunge sa obosesti mai repede.

Cand poti pleca de la serviciu, asa cum face toata lumea, lasi responsabilitatile ce tine de serviciu, acolo, la studio. Insa cand lucrezi de acasa, responsabilitatile nu se termina niciodata, ba char se pot inmulti. Este important sa te poti deconecta, sa te poti gandi si la altceva, sa poti sa te desprinizi de rutina zilnica si sa faci altceva. Cand vei reveni la studio, vei reveni cu forte proaspete, gata de munca, si cu energie suficiente, pentru a trece de inca o zi de munca. Si toate acestea merita efortul de a te deplasa pana la studio si apoi, inapoi acasa, avand in vedere ca salariile din bransa inca ajung la peste 1000 de euro lunar. Practic, lucrezi putin si bine si castigi cat un manager de banca. In plus, nici nu trebuie sa studiezi 4 ani de zile pentru a ajunge sa castigi atat de mult, e suficient sa stii o limba straina, de preferat limba engleza sis a iti placa sa socializezi; lucru cu oamenii poate fi obositor uneori. Iata de ce este important sa vii sa lucrezi de la studio, pentru a putea sa te deconectezi atunci cand pleci. Pentru a putea sa iti traiesti viata asa cum vrei tu.

Be the first to comment on "De ce este de preferat sa faci videochat la studio"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*